Sabaaydi massage: massagebehandelingen met kruiden

De massage is ontstaan doordat ik zelf vind dat mensen elkaar te weinig aanraken. Jaren geleden liet ik mezelf altijd masseren in Thailand en behandelen met kruiden. Mijn broer die in Thailand woont en veel last heeft van jicht heeft veel verlichting van de kruidenbehandelingen. Dit fascineerde mij. Ik bleek zelf ook veel baat te hebben bij de behandelingen.

Ik had wat kruidenstempels meegenomen uit Thailand en ben hiermee aan de slag gegaan. Ik merkte dat we deze massage op de westerse mens moesten afstemmen. In overleg met de dokter in Thailand die zelf altijd werkt met kruiden, hebben we een recept samengesteld met geneeskrachtige kruiden afgestemd op de westerse mens. Deze stempelmassage heb ik verder uitgebreid en aangepast en zo ben ik tot de Sabaaydi massage gekomen.

Acht jaar geleden ben ik gestart met deze behandelingen te geven in mijn eigen praktijk. Dit werd zo’n succes dat ik gestopt ben met werken en zelfstandig geworden ben. Door mijn enthousiasme gaf ik zoveel massages dat het me teveel werd. Ik ben er toen mee gestopt met in mijn achterhoofd eens zal ik deze massage uit te dragen aan anderen, zodat hiervan meerdere mensen kunnen genieten.

Mijn droom is uitgekomen en we zijn dankbaar dat we dit werk kunnen doorgeven. Het is fijn dat we tijdens onze opleidingen de mensen zien groeien. Dit geeft ons de energie om steeds weer nieuwe dingen te ontwikkelen.
Judith Guitjens

Naam: Sabaaydi http://www.sabaaydi.nl
Adres: Emmerikstraat 48a
Postcode: 5591HZ
Plaats: Heeze
Naam praktijk Plaats Postcode
Massagepraktijk Pure Moments Veghel 5464 PA
Thaise massage salon Eindhoven Eindhoven 5643 NA
Thaimar Breda 4812 AM

 

^ Terug naar boven